Prijzen mobiel kassasysteem iPhone, iPod of iPad.

Mobiel bestellen met een iPod, iPhone of iPad. Voor het opnemen van terras bestellingen of als kassasysteem te gebruiken op plaatsen waar niet met een vast kassasysteem kan worden gewerkt. De software voor het mobiel bestellen wordt op een lokale Pc geinstalleerd, en er hoeft geen software op de iPod of iPhone geinstalleerd te worden. De draadloze communicatie wordt tot stand gebracht door middel van een WiFi verbinding. De basis versie van het mobiel bestellen is geschikt voor het gebruik van drie iPod's. Voor het gebruik van vier en meer gebruikers wordt een geringe meerprijs gerekend.
Het mobiel bestel programma is zo ontwikkeld dat het volledig ge´ntegreerd is met het CashCare kassasysteem, echter het kan tevens als een geheel zelfstandig werkend kassasysteem worden gebruikt. Een volledige rapportage van gasten, omzet, BTW, verkochte producten en voorraadregistratie is in beide situaties beschikbaar.

Prijzen:  

mobiel-bestellen-terras-kassasysteem  Mobiel bestellen. €      49,-   huur per maand.
   Ondersteuning is inclusief, evenals gratis software updates.

mobiel-bestellen-terras-kassasysteem  Installatie, begeleiding en opleiding, circa twee uur  €    160,-

Prijzen voor het mobiel bestellen zijn exclusief BTW.
De software voor het mobiel bestellen, kan evenals de software van het kassasysteem geheel online worden ge´nstalleerd. Met uitzondering van de Internet Explorer browser kan onderstaande demo real-time op het beeldscherm bedient worden.


iPad Restaurant kassasysteem demo iPhone cafe kassasysteem
iphone kassasysteem, ipod kassasysteem
sitemap