Kassasysteem en systeemeisen.Aan een kassasysteem gestelde systeemeisen. Alle kassa software van CashCare is pc onafhankelijk.
Dit betekent dat onze kassasoftware producten op nagenoeg alle Windows Pc’s en Windows netwerken kunnen worden verwerkt. Als stelregel kan worden gehanteerd dat alle moderne pc's voldoen aan de gestelde eisen. Maar voordat u aan de slag gaat is het raadzaam om onderstaande specificaties te raadplegen. Het betreffen de minimale systeemeisen die aan het CashCare kassasysteem worden gesteld.

Pc eisen.
kassasysteem-kassa Besturingssysteem Windows XP | Windows Vista | Windows 7 | Windows 8
kassasysteem-kassa-software Pentium IV of vergelijkbare processor (min. 2 Ghz)
touchscreen-monitor XP 512 MB intern geheugen, Vista of Windows 7 - 2 Gb intern geheugen
horeca-kassa 400 MB vrije schijfruimte
horeca-kassa-kassasysteem VGA- of touchscreen monitor, resolutie 1024x768
handheld-terminal-pda USB poort met USB back-up pen (4 GB opslagcapaciteit)
handheld-terminal-pda Breedband internetaansluiting (ADSL of Kabel) voor remote control ondersteuning
handheld-terminal-pda Internet Explorer versie 6 of hoger
windows-hadheld-terminal E-mail account

Pc netwerken.
De CashCare kassa software wordt ondersteunt op netwerken die gebaseerd zijn op het besturingssysteem:
Windows XP- | Windows Vista | Windows 7 | Windows 8. Allemaal marktstandaarden die een installatie en onderhoud simpel houden. Via een verdeelkast (router) worden de Pc’s onderling met elkaar verbonden. EÚn van de in het Pc netwerk opgenomen Pc’s is daarbij hoofdstation en tegelijkertijd werkstation. Er hoeven in deze geen extra en dure file servers te worden ge´nstalleerd. Ook deze netwerken kunnen simpel weg online worden ge´nstalleerd en –onderhouden.

Mobiel bestellen en handheld PDA.
Voor het mobiel bestellen worden alle op WiFi gebaseerde Windows handheld PDA’s ondersteund. EÚn telefoontje is voldoende om te kijken of de reeds bij u aanwezige hardware voldoet om met de CashCare horeca kassa software te kunnen werken. Wij adviseren u graag over alle mogelijke oplossingen om te komen voor een voor u optimaal kassasysteem.

kasregister-horeca-kassa-software-kassasysteem
sitemap