Horeca kassa software | Mobiel handheld PDA | Online eten bestellen

POS kassasysteem | Mobiele handheld PDA -iPod- | Online bestellen module, zijn een drietal software oplissingen van CashCare voor alle bestel- en afrekenhandelingen binnen de horeca.

Centraal binnen de kassa software staan de gasten-, tafel- of contantbon, waarbinnen u bestellingen uitermate snel en efficiŽnt invoert. U kunt direct in de bon werken, uniek voor de Nederlandse horeca branche. Het aantal bedieningsknoppen en handelingen zijn hiermee tot een minimum beperkt. De werking van het touchscreen kassa systeem is voor iedere horeca-medewerker binnen vijf minuten glashelder. Nieuwsgierig? Bekijk dan zeker de DEMO van het touchscreen kassa systeem.
 
De CashCare software oplossingen zijn, via de functie ‘klantinstellingen’, bijna als maatwerk toe te snijden op de wensen en eisen van de individuele horeca ondernemer. De horeca POS software is bovendien uitermate compleet, en alle mogelijkheden van CashCare zijn voor elke gebruiker beschikbaar, maar staan een eenvoudig en simpel gebruik niet in de weg. Daarnaast kent CashCare POS software een zeer uitgebreide keuken versie, bedoeld voor restaurants die bestellingen op meerdere locaties in de keuken geprint willen zien. Of aan ieder produkt, specifieke teksten, supplementen, bereidingswijzen of menukeuzes wil toevoegen.
 
Een geheel vernieuwde iPod PDA oplossing voor op het terras. Voor deze toepassing is een geheel nieuwe technologie toegepast. Deze stelt zowel de medewerkers als klanten in staat om bestellingen te maken met een PDA toestel, een Ipod of mobiele telefoontoestellen.
 
Nieuw: De integratie van het kassasysteem met het online eten bestellen via internet. De klant kan een gewenste bestelling via internet of per mobiele telefoon opgegeven. De module online bestellen alsook de POS PDA software zijn tevens als zelfstandige produkten te gebruiken.

Klik hier voor een realtime DEMO van het online bestellen.
Klik hier voor een online demo van de iPod handheld toepassing.

Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden van de module Online Eten Bestellen, en hoe deze eventueel kan worden geÔntegreerd met de CashCare POS kassa software.
sitemap